Zonnescherm op jacht

Maritiem

Zoek je een exclusief zonnescherm op jacht? Compleet op maat gemaakt en roterend? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij ontwerpen en installeren zonneschermen voor superjachten. Fijn tegen felle zon én harde wind.

Een groot en solide automatisch zonnescherm is een uitkomst op superjachten waar bijna geen schaduw te vinden is. Het kost geen enkele moeite om het zonnescherm uit te vouwen. Door het elektrische systeem is er geen spierkracht nodig. Dit maakt ons zonnescherm tot een duurzame en eenvoudig te bedienen constructie. Bijkomend voordeel: het volautomatische zonnescherm kan ook als windscherm dienen.

Roterend zonnescherm op jacht

Onze zonneschermen voor superjachten worden op een vaste plek bij een loungebank of sofa geplaatst. Daarnaast is het zonnescherm zo te installeren dat deze om een jacuzzi of zonnebed heen kan draaien. Dát is toch wel de ultieme vorm van comfort: een windvrije of schaduwrijke plek creëren bij elke windrichting en zonnestand. Draait de wind of de zon? Dan verander je de stand van het zonnescherm met een simpele druk op de knop.

Solide en stijlvol

De zonneschermconstructie van V-Technology is zeer solide en blijft ook bij een fris briesje kalm en stevig staan. Zelfs op het hoogste zonnedek. Er is een uitgebreid kleurenpalet voor het zonnescherm, zodat het altijd past bij de gewenste uitstraling van de klant. Het zonnescherm heeft een tijdloze en stijlvolle uitstraling. Kortom, een plaatje om te zien.

Voordelen zonnescherm op jacht

eenvoudig in gebruik

duurzaam en solide

stijlvol en goed af te stemmen op het meubilair

ook te gebruiken als windscherm

volledig geïntegreerd in de deksystemen (nagenoeg onzichtbaar)

Benieuwd naar onze oplossingen?

Bel dan of mail ons voor meer informatie of een kennismaking.

V-Technology Meer ontdekken
v-technology

Meer ontdekken?