Transportbaan volledig op maat gemaakt

Food

Transportbaan op maat nodig? Of wil je graag een aanpassing op je bestaande transportbaan? Voor de foodsector maken wij verschillende typen transportbanen. Wat ze gemeen hebben? Ze lopen als een zonnetje, zijn eenvoudig reinigbaar en worden speciaal voor jou gemaakt.

Onze transportbaan is vaak onderdeel van onze bak- of frituurlijn. Daarbij kunnen we verschillende typen maken. Eentje met een gladde transportband of juist een open structuur schakelband? Met of zonder meenemers? Wel of niet voorzien van zijgeleiding?

Jij vraagt. Wij laten de boel draaien. Daarbij schermen we kwetsbare onderdelen, zoals de motor en de besturing, goed af tegen water en andere invloeden.

Ontwerp op maat

Ook qua afmetingen kun je met ons alle kanten op. In de breedte werken we vaak met een bereik van 150 mm tot 1 meter. En in lengte zijn onze transportbanen meestal tussen de 500 mm tot 6 meter lang. Wil je meer lengte of breedte? Dat kan! Je komt juist bij ons omdat je dé perfecte transportbaan zoekt.

Rust en gemak

De transportbaan is standaard uitgerust met een opklapbaar spangedeelte. Dit is ideaal voor het schoonmaken van de transportbaan. Je mag gerust stellen dat wij over elk detail hebben nagedacht. Met onze transportbaan kies je dus bewust voor rust en gemak in je productieproces.

Foodgrade kwaliteit

Uiteraard gebruiken wij voor de transportbanen uitsluitend – voor de voedingsmiddelenindustrie – goedgekeurde materialen. Bovendien zijn de banen heel veelzijdig. Je kunt ze bijvoorbeeld ook gebruiken als koelbaan. Wil je graag een productteller op je transportbaan? Ook die leveren we. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Goede service

Mocht er onverhoopt een kink in de kabel komen, waardoor de transportbaan even niet soepel loopt? Dan staan we binnen no-time bij je op de stoep. Want; ook een goede service hoort bij onze dienstverlening.

Voordelen transportbaan

grote variëteit in afmetingen en mogelijkheden

goed schoon te houden

opklapbaar spangedeelte

snelle calamiteiten service

Benieuwd naar onze oplossingen?

Bel dan of mail ons voor meer informatie of een kennismaking.

v-technology

Meer ontdekken?