Tender lanceersysteem

Maritiem

Met het tender lanceersysteem van V-Technology geniet je van de meest efficiënte oplossing voor de tewaterlating van volgboten. Ons systeem wordt gebruikt op superjachten én op marine- of kustwachtschepen. Maatwerk van hoge kwaliteit.

Het tender lanceersysteem is ideaal wanneer er geen ruimte is voor een sliding beam of hijskraan. Of wanneer dit qua design niet past binnen het scheepsontwerp. Daarnaast is het ook erg handig op schepen waarbij de ruimte in de lazarette als ‘Beach club’ wordt gebruikt. Het bewegende deel van de achtersteven kan dan als zwemsteiger fungeren. En – als de volgboot in het water ligt – verdwijnt het lanceersysteem in de vloer. Zo zie je er nagenoeg niets van.

Eenvoudig tender lanceersysteem

Het te water laten en binnenhalen van de volgboot wordt met het tender lanceersysteem erg eenvoudig. We ontwerpen en bouwen het systeem speciaal voor de desbetreffende tender. Uiteraard zijn de beschikbare ruimte én de specifieke klantwensen onze uitgangspunten voor een fraai ontwerp. Bovendien vergt ons tender lanceersysteem minder mankracht om de volgboot klaar te leggen. Daarnaast is het te water laten en binnenhalen van de tender ook een stuk veiliger.

Hoge kwaliteit

Ons tender lanceersysteem wordt zowel op superjachten als in marine- of kustwachtschepen gebruikt. Daar zijn we trots op. Voor ons is dit hét bewijs van onze vakkundigheid, hoge kwaliteit en liefde voor mooi design.

Voordelen tender lanceersysteem

maatwerk

nagenoeg onzichtbaar

minder mankracht nodig

voor de meest veilige tewaterlating

Benieuwd naar onze oplossingen?

Bel dan of mail ons voor meer informatie of een kennismaking.

V-Technology Meer ontdekken
v-technology

Meer ontdekken?