Royale verstelbare ligbedden

Maritiem

Wil je gasten verrassen met vernuftige verstelbare ligbedden? Dat lukt zeker met deze stijlvolle ‘pop-up’ zonnestoelen, die we speciaal voor Royal Huisman ontwikkelden. Via het bijna onzichtbare systeem, tover je uit het niets ineens een paar bijzondere ligbedden naar voren.

Je kunt de ligbedden in verschillende standen plaatsen. Het rugdeel kan in elke gewenste hoek worden geplaatst. Wil je knieondersteuning? Dan breng je het kniestuk ook omhoog. Het systeem van deze verstelbare ligbedden werkt volledig elektrisch en is eenvoudig in gebruik. De bediening zelf is heel elegant in de aluminium omlijsting verwerkt.

Verstelbare ligbedden passen in elk ontwerp

Zijn de verstelbare ligbedden niet in gebruik? Dan zie je niet eens dat ze er zijn, zo mooi is de techniek in het dek weggewerkt. Je kunt gasten dus enorm verrassen met deze chique zonnebedden.

Sober chique

De verstelbare ligbedden van V-Technology Innovators zijn zeer solide en hebben een tijdloze en stijlvolle uitstraling. Perfect passend bij de chique uitstraling van superjachten. De meer persoons ligbedden komen tevoorschijn met één druk op de knop. Bovendien zit er onder het bed een handige opbergruimte.

Voordelen verstelbare ligbedden

eenvoudig in gebruik

compacte en lage inbouw

lichtgewicht, o.a. door aluminium gebruik

met handige opbergruimte onder het bed

stijlvol en volledig passend bij het scheepsontwerp

Benieuwd naar onze oplossingen?

Bel dan of mail ons voor meer informatie of een kennismaking.

v-technology

Meer ontdekken?