Op maat gemaakte draaibare stoel

Maritiem

Scheepsinterieurs zijn befaamd om hun efficiency, onze op maat gemaakte draaibare stoel voldoet hier helemaal aan. Bij het ontwerp staan ruimtebesparing en gewichtsreductie centraal. Met de swivel stoel creëer je – letterlijk in een handomdraai – een extra zitplek.

De op maat gemaakte draaibare (swivel) stoel is leverbaar in diverse uitvoeringen. Met of zonder rugleuning? Met of zonder voetsteun? Het kan allemaal. Is de zitplaats niet in gebruik? Dan draai je hem heel eenvoudig weg. Bijvoorbeeld onder de tafel of in de wand. Hiervoor werken we regelmatig met een S-frame.

Voor dit frame gebruiken we RVS 316 of kunststof. In de constructie verwerken we dikwijls aluminium onderdelen voor gewichtsreductie. Voor extra stevigheid fixeren we de stoel meestal in de vloer. De afwerking is veelal hoogglans gepolijst. Dit laat het frame van de op maat gemaakte draaibare (swivel) stoel glanzen als een spiegel. Uiteraard zijn ook andere afwerkingen mogelijk.

Maatwerk

De swivel stoel is altijd maatwerk. Graag vertellen we je hoe we onze op maat gemaakte swivel stoel ontwerpen. Ben je daarna enthousiast? Dan werken we het concept van de stoel voor je uit. We leveren een heldere offerte en bespreken het ontwerp met je. Vervolgens stellen we het definitieve ontwerp vast en gaan we aan de slag met de ontwikkeling.

Voordelen op maat gemaakte draaibare swivel stoel

eenvoudig te bedienen

neemt weinig ruimte in beslag

ideaal om extra zitplaatsen te creëren

Benieuwd naar onze oplossingen?

Bel dan of mail ons voor meer informatie of een kennismaking.

V-Technology Meer ontdekken
v-technology

Meer ontdekken?