Industriële frituurlijn

Food

Oliebollen, oliebollen en nog eens oliebollen. Met onze industriële frituurlijn kun je tot
wel 20.000 oliebollen per uur bakken. De elektrische frituurlijn heeft een automatisch transportmechanisme, een keerunit, bovenloopband en automatische niveauregeling.

De doseerautomaat kan worden voorzien van een automatische hefkiepinstallatie voor het vullen van de trechter. Bijpassende doorvoer rijskasten en koelbanen zijn ook verkrijgbaar, evenals tel en krattenbanen.

Aanvraag voor een industriële frituurlijn

Kun je een frituurlijn ontwikkelen die:

de perfecte oliebol doseert op industriële wijze

goed reinigbaar is

een grote capaciteit heeft

oliebollen (of andere producten) gelijkmatig door de frituurlijn transporteert

aan de doseerzijde diep genoeg is voor een automatische doseermachine

aan het einde van de lijn perfect gebakken is

automatisch op een transportbaan gaat?

Van groot tot klein

In de afgelopen jaren hebben we diverse industriële frituurlijnen ontwikkeld, van groot tot klein. Een kleine frituurlijn bakt nog steeds 3.500 oliebollen per uur en bij de grootste lijn gaan we tot wel 20.000 oliebollen per uur. Op de industriële frituurlijn zit een keerunit en kun je het olieniveau automatisch regelen. Ook het instellen van de tijd gaat automatisch.

Perfecte reiniging

Zit het bakken erop? Dan kun je de olie eenvoudig aftappen en alle onderdelen makkelijk loskoppelen. Schoonmaken is daardoor een fluitje van een cent. De afmetingen van de industriële frituurlijn variëren van 4 tot 10 meter lang en van 1,2 meter tot 2 meter breed. De verhoudingen zijn zo ontwikkeld dat het altijd klopt met de benodigde baktijd. Een optimaal bakproces – met rust en gemak – staan bij al onze ontwerpen centraal.

Optimaal bakproces

Bij het oliebollenbakken wil je rust in het bakproces. Onze industriële frituurlijn staat garant voor vele jaren onbezorgd bakplezier. Is er toch wat aan de hand? Dan helpen we je snel uit de brand. Onze service stopt zeker niet bij de oplevering!

100% zeker de mooiste oliebollen

Rond oudjaar is een hectische tijd. In drie, vier dagen moeten we enorme hoeveelheden oliebollen bakken. De frituurlijn van V-Technology Innovators werkt dan zó relaxt. Ik kan me geen betere machine bedenken. Met minder mensen kun je nu veel sneller bakken. Het is een hele robuuste machine waar over elk detail is nagedacht. Het vermogen, de constante productie, het werkt helemaal perfect. Met die machine maak je 100% zeker de mooiste oliebollen. Ja, ik ben er gigantisch trots op en raad deze frituurlijn aan iedereen aan.

– Auke Jacob van der Bijl, Bakkerij van der Bijl

Voordelen industriële frituurlijn

voor een perfect bakproces

grote variëteit in afmeting en mogelijkheden

goed schoon te houden

snelle calamiteiten service

Benieuwd naar onze oplossingen?

Bel dan of mail ons voor meer informatie of een kennismaking.

V-Technology Meer ontdekken
v-technology

Meer ontdekken?