Draaibare bank

Maritiem

Met een draaibare bank kun je gezellig samen van het uitzicht genieten. Of je kiest voor losse sofadelen zodat er een knusse zithoek ontstaat. Met de draaibare sofa van V-Technology kan het allemaal.

Verschillende halfronde bankdelen kunnen samen een grote sofa vormen. Of je plaatst de losse delen juist in verschillende posities. Met de automatische aandrijving is elke opstelling een fluitje van een cent.

Roterende vloer

Samen met onze roterende vloer is het zelfs mogelijk om de verschillende opstellingen 360° rond te draaien. Bijvoorbeeld om ín de zon en úit te wind te zitten. Of andersom. Met dit vernuftige systeem kun je alle kanten op.

Je kiest bijvoorbeeld voor een gezellige salonopstelling waarbij de gasten elkaar kunnen aankijken en in gesprek kunnen gaan. Of je switcht in een handomdraai naar een aaneengesloten bioscoopopstelling, waardoor je ’s avonds heerlijk geniet van een adembenemend uitzicht over een prachtig verlichte baai.

Voor elk type bank

Onze draaibare bank is altijd maatwerk. Het gewenste design van de sofa’s is het uitgangspunt voor ons ontwerp. Bovendien is de aandrijftechniek volledig onzichtbaar. Daarnaast heeft de roterende vloer een zeer geringe inbouwdiepte. Dat is prettig, want zo kan de draaibare bank bijna overal op het jacht geïnstalleerd worden. De elektrische aandrijving is uitgerust met remmen en een ‘locker’ waardoor de banken op hun plaats blijven. Ook bij stevige deining.

Voordelen draaibare bank

duurzaam en solide

eenvoudig in gebruik

onzichtbare techniek

geschikt voor elk bankontwerp

Benieuwd naar onze oplossingen?

Bel dan of mail ons voor meer informatie of een kennismaking.

V-Technology Meer ontdekken
v-technology

Meer ontdekken?