Bed uit plafond

Maritiem

Ideaal om tijdelijk meer gasten aan boord te laten verblijven: een lichtgewicht bed uit plafond. Ruimte en gewicht zijn flinke uitdagingen op schepen. Daarom ontwikkelden wij een licht eenpersoonsbed dat je uit het plafond kunt laten zakken.

Dankzij het inventieve ontwerp en lichte materiaalgebruik is het bed uit plafond eenvoudig en handmatig bedienbaar. Wil je nog meer gemak? Dan kan het bed uit plafond ook elektrisch aangedreven worden.

Hoogslaper

Het bed is met hijspunten en staalkabels in het plafond bevestigd. Je ziet het dus niet als het bed niet gebruikt wordt. Voor gebruik wordt het bed uit plafond op de juiste positie gebracht, het bed hangt altijd boven een ander bed. Is de hoogslaper in de gebruikspositie gebracht? Dan wordt de extra slaapplaats stevig aan de wand gefixeerd. De hijskabels worden daarna netjes in het plafond opgeborgen. Uiteraard volledig uit het zicht.

Het bed heeft een afmeting van 80 x 200 cm. Het bedframe bestaat uit RVS 316 en de afwerking is meestal van hoogglans gepolijst aluminium. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk om deze zichtbare delen in een kleur te spuiten.

Maatwerk

Het bed uit plafond is veelal maatwerk. Graag vertellen we je hoe onze techniek werkt. Ben je daarna enthousiast? Dan werken we het bed verder voor je uit. We maken een concept met bijhorende offerte en bespreken dit. Vervolgens stellen we het definitieve ontwerp vast en gaan we aan de slag met de bouw.

Voordelen bed uit plafond

onzichtbare techniek

eenvoudig te bedienen

neemt weinig ruimte in beslag

ideaal om extra slaapplekken te creëren

Benieuwd naar onze oplossingen?

Bel dan of mail ons voor meer informatie of een kennismaking.

v-technology

Meer ontdekken?