Maritiem, food & meer

Een plafondbed in een superjacht en een opspuitlijn voor vlaaien. De maritieme sector en foodbranche lijken twee compleet verschillende werelden. Toch is er een duidelijke verbinding in de klantvraag. In beide sectoren willen opdrachtgevers vooruitstrevende en tot in de puntjes uitgevoerde techniek. Dát is voor ons de passie van engineering.

V-Technology maritiem
V-Technology maritiem
maritiem

Maritiem

Bij maritieme mechanica is ruimte veelal een issue. Hoe ontwikkel je een goed werkende installatie die weinig plaats inneemt? En die letterlijk kan meedeinen zonder in storing te raken?
maritiem

Ontdek onze oplossingen voor de maritieme sector

V-Technology
V-Technology
food

Food

In de food sector gaat het om eenheid en snelheid in je productieproces. Dan zijn innovatieve doseermachines en betrouwbare transportbanen belangrijke hulpmiddelen.
food

Ontdek onze oplossingen voor de food sector

V-Technology bindmachine staven
V-Technology bindmachine staven
specials

Specials

Onder specials verstaan wij bijzondere uitvindingen die via subsidies tot stand komen. Het betreft prototypes van maatwerkmachines die zo specifiek zijn dat de ontwikkeling behoorlijk uitdagend is.
specials

Ontdek onze specials

Scheepslift

Scheepsliften

V-Technology is een gespecialiseerde partner met brede expertise en kennis voor het onderhoud, reparaties en probleemoplossing aan liften.
Scheepslift

Keuringen, onderhoud en reparaties aan scheepsliften